tiistai 29. heinäkuuta 2008

Spelien jälkeen

Tuli vietettyä melkein pari viimeistä viikkoa Alavudella Spelit-tapahtuman tiimoilla. Työpaikkana oli uudenuutukainen jäähalli, joka akustiikaltaan yllätti, mutta miinuksena oli ripustusvalmiuksien puuttuminen katosta. Innokkaat jääkiekon harrastajat ilmeisesti vastustavat hallin käyttöä muuhun kuin kiekon pelaamiseen, sääli. Meillä oli ohjelmassa näytelmää, tanssimusiikkia, kansantanssia, pelimannimusiikkia sekä Lauri Tähkän konsertti. Oma työni oli saliääni, päivät eivät varsinaisesti olleet pitkiä, mutta venyivät aikalailla aamupuolelle yötä.
Näytelmässä oli kaikki näyttelijät harrastajia, joille annettiin 24 kanavaa langattomia käyttöön, mikä loi kyllä oman jännitysmomenttinsa työn suorittamiseen.
Mikit toimivat kyllä ennen näytöstä pidetyssä "soundcheckissä", mutta varsinaisessa esityksessä oli mikit vähän siellä ja täällä, ne päässä kun on hankala juoda vaikkapa kahvia tai jutella kaverin kanssa tai käydä vessassa... Sellainen touhu saa kyllä vähän punastelemaan äänipöydän takana. Muuten homma sujui hienosti ja vaivattomasti.

Ei kommentteja: