torstai 11. elokuuta 2011

Työn touhussa

Kesäloma meni sitten ohi, äkkiähän se reilu yhdeksän viikkoa menee.  Ei tullut paljoa kirjoiteltua tänne mikä kuitataan sanonnalla: C’est la vie…

Jos jotain rentoilun, ruohonleikkuun ja lomailun välillä oli poikkeavaa, niin sieltä voisi poimia edellisessäkin kirjoituksessa mainitun Cumbren. Hauska formaatti, jossa joka illalle tuli konsertti uusilla esiintyjillä. Soundcheckistä lähdettiin vaihdellen klo 15-16 ja esitys alkoi klo 19. Esiintymisaikataulun oli joka illalle tehnyt Cumbren puolesta paikalla ollut stagemanager Miquel… lopullinen illan koostumus paljastui kuitenkin vasta vähän ennen aloitusta. Työ oli meillä toteuttavalla taholla sellaista jossa ammattilaiset erottuvat helposti “harkkareista”. Valitettavasti kaikkein vähiten vastaavanlaisia tapahtumia hoitanut kaveri seisoi monitoripöydän takana, paikalla jossa olisi pitänyt olla kaikkein kovin kehäkettu. Tämän asian huomasivat varmaan kaikki muutkin paikalla olleet.

Nyt ollaan takaisin varsinaisessa työssä ja valmistumassa on Pohjoismainen ensi-ilta aiheesta Dance of the Vampires. Nimi on tietenkin puristeja ärsyttävä, koska sillä nimellä on tehty ainoastaan amerikkalaisten versio, jota ei kuulemma saa verrata originaaliin Tanz der vampires-teokseen, johon kuitenkin meidän versio perustuu. Tässä askartelen projisointimateriaaleja valmiiksi, kalusto on jo asennettu ja ensi viikolla pitäisi tehdä alustava setup. Kahdeksan videotykkiä kolmeen projisointipintaan. Kuvana on animaatiota, stillkuvaa ja kameralla otettua videokuvaa. Näillä mennään ja tässä pieni maistiainen:

Ei kommentteja: