keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Ensi-iltaa pukkaa

Tänä iltana olisi ensimmäinen ensi-ilta omalla kohdallani. Tämä näytelmä on ollut valmis jo melkein pari viikkoa. Muutama koeyleisö ja pari ennakkoa osoittivat kaiken olevan kohdallaan. Ei muuta kuin veivaamaan...
Kävin viime perjantaina Rytmikorjaamolla kutsuttuna tutustumassa Soundatan uusiin leluihin ja illalla niitä pääsi käyttämään Dynasty Tourilla olevat Mariko, Von Hertzen Brothers ja The Rasmus. Kolme bändiä samalla kiertueella pistää teknikot lujille. Tavaraa on paljon ja kaikki haluavat erottua toisistaan visuaalisesti.
Siellä oli isompaa Led-kannua, led-seinää, videoprojisointia, show-gunia, vanhanaikaisempaa liikkuvaa ja MDG-hazer. Kaiken näkemän jälkeen ei voi muuta kuin yhtyä Mikki Kuntun lausumaan MDG:n ja Showgunin osalta: "Never leave home without one.."
Äänipuolella saliääntä toistettiin d&b:n linearraylla ja Digidesign-Venue ohjaimilla. Soundillisesti Von Hertzenin ulostulo lähti vähän lapasesta. Oli loppua kohti sellainen tunnelma, kuin takana oli muutama kymmenen keikkaa ja kiertueväsymys alkaisi jo painaa, tämä oli kuitenkin kiertueen ensimmäinen keikka. Setin alkupään biiseistä sai vielä kohtuullisesti selvää, mutta sitten katosi laulut, välillä toinen kitara jne, mutta lujaa tuli, jos se olikin sitten se pääasia.
Rasmuksen keikkasoundi oli ehkä parasta mitä olen Rytmiksellä kuullut, kaikki oli balanssissa. Ainut hiuksenhieno miinus tulee ihan karvan verran paikkaan nähden liian kovasta volumesta. Hitaammissa biiseissä kaikki oli kohdallaan, mutta kovemmissa rypistyksissä oli ehkä koville seinille liikaa tavaraa, mutta tämähän on täysin oma mielipiteeni enkä sitä muille huutele.
Kiitokset Valolle ja Petterille esittelystä!

Ei kommentteja: